"Mic check, mic check 1,2,3"

Cases

Podcasts

Ferry & Edino "Over Leven"

“In de podcast Ferry & Edino “Over Leven” praten Ferry Zandvliet en Edino van Dorsten over het leven. De een overleefde de Bataclan aanslag in Parijs en zat jarenlang gevangen in de slachtofferrol terwijl de ander opgroeit in een religieuze sekte waarin hij metaal en fysiek gegijzeld werd. De heren delen een heftig verleden maar vooral een mooi en veerkrachtig heden.  Wekelijks praten zij over luchtige én moeilijke onderwerpen met een flinke dosis humor, relativering en zelfspot.” 

Met Ferry en Edino produceerden we de eerste 20 afleveringen van deze podcast. Daarna is de podcast succesvol verder gegaan op Podimo.

VGZ "Prikkelend in gesprek met..."

“De “prikkelend in gesprek met…” podcast is de interne podcast van VGZ waar het gehele bedrijf aan het woord komt. Onder de bezielende leiding van Claudia, Alice en Anita worden alle VGZ collega’s prikkelende vragen voorgelegd over hun expertise. Wat doen ze eigenlijk, en waarom is het belangrijk wat ze doen?”

Samen met het team produceerden wij de eerste 30+ afleveringen voor deze podcast. Daarna startte we een overgangstraject waarbij wij 2 fanatieke VGZ collega’s opleidde tot echte podcast producers. 

Interne Podcast MT-dag Bilfinger Tebodin

De aanvraag voor deze opname was een hele bijzondere. Het bedrijf Bilfinger- Tebodin wilde een samenvatting van de uitkomsten van de Management Dag 2022 met de organisatie delen middels een podcast. Tijdens de opnames kwamen verschillende management leden aan het woord, en in combinatie met de in de studio vooraf opgenomen begeleiding kwamen we tot een prachtig eindresultaat. Voor deze podcast gingen we met onze apparatuur op pad naar het Bomencentrum in Baarn, om daar, in de buitenlucht de podcast op te nemen.

VGZ "Een goed gesprek over..."

“In deze 3-delige serie nemen Alice Groen en Wim Vis je mee in de wereld van Diversiteit & Inclusie, Sociale Veiligheid en Mantelzorg. Waarom zijn deze onderwerpen belangrijk om gezond werkgeverschap te bewerkstelligen en waar valt nog wist te behalen? Ze spreken onder andere met Liselot de Jonge van GIMD, Saskia Bender van het Erasmus MC en Malika el Mouridi van VGZ.”

Voor deze podcast namen we onze apparatuur me naar Arnhem, om in het kantoor van VGZ de opnames te doen. Daarnaast lagen de productie, edit en distributie van de podcast ook in onze handen.

Voice Over

Facilicom@Home

Whitepaper aanvragen

Wil je graag onze whitepaper over (zakelijk) podcasten ontvangen? Vul hieronder je naam en e-mailadres in, dan sturen wij de whitepaper zo snel mogelijk naar je op!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.