Wij staan voor je klaar!

Eerst nog
even bla bla?

Direct een afspraak inplannen?

Benieuwd naar wat wij voor jou en/of jouw organisatie kunnen betekenen? Plan dan vrijblijvend een afspraak in. In een half uur bespreken we samen met jou de kansen en mogelijkheden voor jouw podcast, zodat jij goed voorbereid aan de slag kunt!

Heb je een (andere) vraag?

We hangen aan je lippen.

Ineens weet je het! Jouw verhaal moet naar buiten. Podcasten is daar de ideale manier voor. Maar hoe? Wat? En met wie? Natuurlijk begeleiden wij je daar graag van Bla tot Z bij. En als het dan zo ver is, voel je je bij ons in de studio als een vis in het water. Beloofd!

Je kunt via de agenda hierboven direct een afspraak in plannen, dan neem ik de tijd om al jouw vragen te beantwoorden. Wil je liever telefonisch contact of een mail sturen, dan ben ik te bereiken op: 

📞  06 55 82 01 92 of op
 ✉️ blablastudio@stijnvandenberg.nl

Tot horens,

Team van Bla Bla Studio.

 

Whitepaper aanvragen

Wil je graag onze whitepaper over (zakelijk) podcasten ontvangen? Vul hieronder je naam en e-mailadres in, dan sturen wij de whitepaper zo snel mogelijk naar je op!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.