Full service podcast studio

Bla Bla Studio

Next level storytelling in onze podcast studio

Maak jij je verhaal bereikbaar voor een miljoenenpubliek? Informeer en inspireer jouw luisteraars met authentieke en consistente content. Met je eigen podcast laat je zien dat jij de autoriteit bent in jouw markt. In onze professionele podcast studio in Maassluis (of op locatie) helpen we jou je doelgroep te bereiken.

Het verhaal achter

Bla Bla Studio

Waarom ik Bla Bla Studio ben gestart? Voor onze website hosting partner YourHosting werd ik gevraagd om mijn verhaal en ervaring met YourHosting te delen. Het resultaat en het antwoord op de eerste vraag zie je terug in deze video.

01

Voorbereiding

Na de opdrachtbevestiging en intake helpen we je, als je dat wilt, met de creatieve invulling van jouw podcast. In onze gratis whitepaper vind je nog wat handige tips & tricks voor jouw zakelijke podcast!

02

Productie

Samen met jouw tafelgasten duik je onze professionele geluidsstudio in. Uiteraard volledig begeleid door onze studio operator. Ook staat er voor iedereen een flesje spraakwater klaar om de keel mee te smeren.

03

Levering

Binnen drie werkdagen leveren we jouw podcast op en ben jij klaar voor wat misschien wel een miljoenenpubliek wordt! Spoedlevering is vaak ook mogelijk.

 

Studio of op locatie
Al vanaf 499,-
Audio & video
Snelle levering
Volg ons op social media!

Onze podcast studio voelt als thuiskomen!

We hebben onze podcast studio zo ingericht dat jij je op je gemak voelt. Je wordt gastvrij ontvangen in een comfortabele sfeer. Uiteraard voorzien van professionele apparatuur en begeleiding. Kom binnen en doe alsof je thuis bent!

Liever op locatie?

Doen we! Heb je zelf de beschikking over een inspirerende ruimte of omgeving, dan nemen we net zo makkelijk onze apparatuur mee en komen wij de podcasts op locatie opnemen.

Een afspraak inplannen?

Benieuwd naar wat wij voor jou en/of jouw organisatie kunnen betekenen? Plan dan vrijblijvend een afspraak in. In een half uur bespreken we samen met jou de kansen en mogelijkheden voor jouw podcast, zodat jij goed voorbereid aan de slag kunt!

Waarom een podcast beginnen?

Direct verspreiden op al je communicatiekanalen
Meer bereik, betrokkenheid, zichtbaarheid en autoriteit
Je bent altijd en overal te beluisteren
• Direct verspreiden op al je communicatiekanalen
• Meer bereik, betrokkenheid, zichtbaarheid en autoriteit
• Je bent altijd en overal te beluisteren

Onze klanten hebben een goed verhaal

"Mede dankzij de enthousiaste, proactieve en professionele werkwijze van Bla Bla Studio hebben we voor onze collega’s een succesvolle workshop over podcasting kunnen organiseren en daarna ook onze allereerste eigen interne podcast kunnen publiceren. We zijn enorm blij met het resultaat!’’
Wouter van den Ham
Director Projects
"Het is natuurlijk makkelijk voor mij omdat het een thuiswedstrijd is, maar de hele setting zit me als gegoten. Koptelefoon op en gaan, ik vergeet binnen 5 minuten al dat de microfoon er staat. Alleen maar liefde voor BlaBla Studio!’’
Cedric Muchall
Oprichter Keytoe
Logo van Keytoe marketingbureau
"Flexibel, enthousiast en professioneel. Zeer tevreden over hoe wij zijn geholpen bij het podcasten. Met tips vooraf en kwalitatief goede apparatuur.’’
Anita Helten- Hensgens
Consultant
"Heerlijke goed geïsoleerde studio met top mic's en apparatuur. Wordt allemaal goed geregeld. Dus dan rest alleen nog zelf presteren. Wel zo fijn. Tot nu toe al zo'n 15 podcastafleveringen opgenomen in de studio. Blijft een feestje.’’
Lennard Toma
Organisatie Psycholoog

Duik de podcast studio in

Wij helpen jou door je volledig te begeleiden tijdens het maken van je eigen (video)podcast. Dit doen we vanuit onze fijne podcast studio in Maassluis. Met een podcast bereik je jouw publiek op een persoonlijke manier. Jouw boodschap komt met je stem beter over dan in tekst. Op onze website vind je podcast tips en blogs die je helpen tijdens je voorbereiding. Onze podcast studio is makkelijk te bereiken vanuit Rotterdam, Den Haag, het Westland en Delft.

Wat is een podcast?

De term podcast is samentrekking van de woorden iPod en Broadcast. De podcast werd populair onder amateur radiomakers, die met een draagbaar apparaat makkelijk uitzendingen kunnen opnemen. In feite is een podcast niet meer dan een geluidsopname. Echter door de media-explosie en het enorme aanbod middelen, is de podcast in opkomst. Niet langer wordt een boodschap slechts beschreven in tekst. Een podcast maakt het mogelijk om een authentiek verhaal op een breed publiek over te brengen.

Podcast tips

Stel je waagt de sprong in het diepe en je wil de podcast studio in. Waar begin je dan? Om je op weg te helpen hebben we enkele tips voor je op een rij gezet.

  • Kies een centraal thema waarover jouw podcast(s) moet(en) gaan.
  • Geef geen datum en tijd door. Zo blijft je podcast tijdloos en dus relevant.
  • Gebruik professionele apparatuur. Hoe professioneler je materiaal, hoe professioneler je boodschap.
  • Film je podcast opname. Steeds meer luisteraars willen ook kijken naar een video podcast.
  • Leg een duidelijke rolverdeling tussen de sprekers aan de dag en laat elkaar altijd even uitpraten.

Whitepaper aanvragen

Wil je graag onze whitepaper over (zakelijk) podcasten ontvangen? Vul hieronder je naam en e-mailadres in, dan sturen wij de whitepaper zo snel mogelijk naar je op!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.